Καλώς ήρθατε στην City Clinic !

Η City Clinic είναι µια νέα κλινική στο κέντρο της Αθήνας που συγκεντρώνει το σύγχρονο ιατρικό γίγνεσθαι µε σκοπό την προαγωγή της υγείας και την παροχή ιατρικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, µέσα από την αξιοποίηση ιατρικής τεχνολογίας αιχµής, τη συνεργασία µε διακεκριµένο ιατρικό προσωπικό και τον απόλυτο σεβασµό των προσωπικών αναγκών των ασθενών µας.

Η City Clinic παρέχει σε κάθε άνθρωπο, άµεσα και προσιτά, κορυφαία ιατρική φροντίδα, νοσηλεία και εξυπηρέτηση καθώς διατηρεί συµβάσεις µε όλα τα ασφαλιστικά Ταµεία.

Η City Clinic στηρίζει το έργο της στο σεβασµό των αρχών της ιατρικής δεοντολογίας, της κοινωνικής ευαισθησίας και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Η City Clinic προσφέρει ποιότητα νοσηλείας σ’ ένα υπερσύγχρονο και πολιτισµένο περιβάλλον δίνοντας έµφαση στην άρτια περίθαλψη, για την οποία φροντίζουν οι εξειδικευµένοι και έµπειροι γιατροί και νοσηλευτές µας.

This text will be replaced

Η City Clinic λειτουργεί σε υπερσύγχρονες νοσηλευτικές εγκαταστάσεις οι οποίες παρέχουν ιατρικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους τοµείς διάγνωσης & περίθαλψης. Τα ιατρεία, καθώς επίσης και τα διαγνωστικά εργαστήρια, είναι εξοπλισµένα µε µηχανήµατα υψηλής τεχνολογίας.

Η City Clinic διαθέτει ασθενοφόρο πλήρως εξοπλισµένο σε 24ωρη βάση, για τη µεταφορά των ασθενών µας.

Η City Clinic βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και παρέχει εύκολη πρόσβαση στους ασθενείς. Υπάρχουν πέντε γειτονικά parking για να καλύπτουν τις ανάγκες ασθενών και επισκεπτών.

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player